• Black Friday tråden 2019

  • 26-11-2019 · 20:17 43667 visninger 519 svar


Så er det igen blevet tid til årets helt store tilbudsjagt. Det er nemlig nu på fredag det er Black Friday. De sidste år har Black Friday været årets absolut største handelsdag og mon ikke der er gode chancer for at det igen bliver det helt store hit og mange forretninger er allerede gået i gang med at varme op til på fredag.

Men der er ingen tvivl om at os nørder ser mest frem til Fredag kl 0.01 hvor alle webshops traditionelt set åbner op for alle de bedste tilbud. Så jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste der vil sidde klar ved computeren ved midnat og krydse fingre for at lige netop det hardware jeg er på udkig efter er det der er sat ekstra meget ned.  

derfor har vi som tidligere år har vi valgt at samle dækningen af Black Friday et enkelt sted så vi har et sted at diskutere alle de gode og mindre tilbud som vi finder. Samtidig er i er sikker på at ikke gå glip af et godt tilbud på det fedeste bundkort eller den sygeste gamer skærm :-)

Men indtil festen starter fredag kl 0.01 så kan vi jo starte med at kigge på den samling af webshops der holder Black Fridag her hos PriceRunner