• Konkurrence i samarbejde med NZXT

  • 02-07-2020 · 14:31 6526 visninger 94 svar
NZXT har kontaktet os og tilbudt at vi giver lidt godter til brugerne her på HardwareOnline.dk. Det synes vi naturligvis er en fantastisk ide da det giver os mulighed for at give lidt tilbage til jer brugere. Vi kan derfor I samarbejde med NZXT over de næste par uger, udlodde AIO vandkølerekølere fra NZXT Kraken X/Z Serie.

I denne uge er der følgende kølere på højkant

1 stk NZXT Kraken Z63 280mm AIO m. LCD Skærm (https://www.nzxt.com/products/kraken-z63)
1 stk NZXT Kraken X53 240mm AIO m. RGB & infinity Mirror (https://www.nzxt.com/products/kraken-x53)




Hvad skal du gøre for at være med i konkurrencen om at få en gratis vandkøler?

Skriv i kommentar feltet, hvilket system du skal bygge vandkøleren ind i, og hvorfor det lige skal være DIG som bliver den heldige vinder.  Er du den heldige vinder af en køler, så skal du blot lave et review af køleren og post det her på HardwareOnline.dk, så andre brugere kan få glæde af din gennemgang og test af produktet, og du samtidig får testet dine evner af som skribent / Produkt tester.


Lyder det som noget for dig så hold dig endelig ikke tilbage og skriv hver i tråden hvorfor det skal være dig skal have en NZXT Kraken X53 til test og behold.

Konkurrencen løber til Torsdag 9. Juli kl 23:59 Vi trækker vinderen i samarbejde med NZXT og der vil blive lagt vægt på kreativitet og coolness faktor og vil blive offentliggjort fredag d 10 Juli.