• Programmør søges til færdiggørelse af ny version af HardwareOnline.dk

  • 21-10-2019 · 20:38 16077 visninger 47 svar
Vi har gennem meget lang tid arbejdet på at få gjort en ny version af HardwareOnline.dk klar uden at komme helt i mål. Derfor søger vi en dygtig programmør til at hjælpe os med at gøre arbejdet færdig. Der er tale om en lønnet deltidsstilling hvor arbejdet skal udføres hjemmefra. Du skal derfor være klar til at tage ansvar for arbejdet og udføre opgaven til de deadlines vi sætter i fællesskab.

I første omgang omfatter arbejdet fejlrettelser, opsætning af design og programmering af manglende elementer. Derudover skal du naturligvis være med til at migrere siden til den nye version. Men derudover får du stor indflydelse på opgaverne da vi naturligvis også skal have videreudviklet det nye site.

Den ideelle kandidat til stillingen er formentligt studerende på feks ITU som kunne bruge et studie relevant job som kan udføres på meget fleksible vilkår. Men alle som har evner, lyst og tid til at gøre projektet færdigt er naturligvis velkommen til at søge.

Information om den nye side
.NET Core 2.1 og .NET Framework 4.6.1
Benytter Elasticsearch
Alle css/js biblioteker hentes fra NPM.
MSSQL server

Hvis ovenstående har fanget din interesse, så kan du ansøge stillingen ved at sende en ansøgning til [email protected] med dine kvalifikationer og hvilke tidligere erfaringer du har at bygge på.

Evt samtaler vil blive holdt løbende, så søg så hurtigt som muligt.