• Corsair introducerer Dominator RGB

  • 22-02-2019 · 09:55 11095 visninger 11 svar
Corsair udsendte i går en pressemeddelelse hvori de introducerer den seneste tilføjelse til deres topmodel af DRAM, nemlig Corsair Dominator Platinum RGB, og med introduktionen af disse kommer også den helt nye Capellix RGB LED teknologi.
For dem som kender Corsair og deres forskellige serier af DRAM, så ved de at Dominator Platinum er topmodellen, og de DRAM som giver den absolut bedste ydelse og som også har flest features for netop at opnå disse resultater. Dette inkluderer f.eks. den store heatspreader der sidder rundt om modulerne, som i kombination med de integrerede kobberlag direkte i PCB er med til at sikre kølige DRAM under alle omstændigheder, en teknik Corsair har patenteret og kalder for Dual-Path DHX cooling. Ydermere er modulerne produceret på 10-lags PCB og hver enkelt hukommelses-chip er særligt udvalgt gennem håndsortering, for at sikre at de kan levere den høje performance som Corsair lover.
Topbøjlen indeholder de 12 ultra stærke Capellix RGB LEDs, og det er første gang Corsair bruger denne teknologi. Det er ikke fordi selve LED'en er anderledes end andre LEDs i dens virkemåde, men den er ultra lille i forhold til konventionelle LEDs, og er derfor nede at fylde intet mindre end 0,2 mm3 hvor traditionelle LEDs fylder næsten 2 mm3. Ved at de nye Capellix LEDs er så små, skulle de altså ikke påvirke DRAM modulerne hverken på strømforbrug eller varmeudvikling, og ifølge Corsair skulle de altså også udsende et klarere og kraftigere lys end traditionelle LEDs.
Til at styre lyset og de forskellige effekter det kan lave, anvendes Corsairs iCUE software, altså præcis den samme som hvis man har et Corsair tastetur, RGB blæsere eller AiO vandkøler, eller måske deres RGB LED-strips.
Dominator Platinum RGB kommer i en bred vifte af hastigheder og størrelseskonfigurationer. og bliver solgt i kits med hhv. to, fire eller otte moduler. Det er i øvrigt den hurtigste, luftkølede, serieproducerede DRAM der er på markedet pt. med deres 4.800 MHz 2*8 GB kit, testet på et Asus Z390 Maximus XI Gene og Maximus XI Apex motherboards sammen med en Intel Core i5-8600k CPU.
De forskellige kits er tilgængelige på markedet allerede nu, og de første forhandlere har allerede fået flere kits på lager, ligesom flere af de større kits, som eks. det helt store 128 GB kit er lagt ind i varakatalogerne.